ÎNREGISTREAZĂ-TE la Webinarul “Cum să activezi serviciul “Extras Online” ca să ai o imagine completă, la zi, asupra încasărilor și plăților firmei”.

Cele 7 motive pentru care clienții îi consideră pe contabilii Keez niște parteneri de nădejde

Contabilii Keez - parteneri de încredere pentru +7000 antreprenori

Share this article

Timp de citire: 5 minute

Cuprins

În lumea afacerilor de azi, chiar dacă ești un solopreneur, freelancer sau ai deja o firmă cu mai mulți angajați, un contabil bun e mai mult decât un partener de nădejde.

 

Contabilii au fost mereu alături de antreprenori cu soluții în orice fel de situații

Mediul de afaceri privat construit pe sute mii de firme mici a evoluat constant și asta se datorează și priceperii zecilor de mii de contabili care lună de lună sunt implicați până la cel mai mic detaliu în afacerile clienților lor.

Progresul României este impresionant, facilitat semnificativ și de accederea noastră în UE și în universul occidental și trans-atlantic. Am reușit să atragem investiții străine la care nici nu am fi visat. Am depășit Croația, Grecia, Ungaria la PIB/capita, suntem milimetric aproape de Polonia. Am ajuns la 80% din media UE pe care o vom egala cât de curând.

Avem însă o economie informală masivă și evaziune fiscală cvasi-generalizată. Colectăm taxe sub 30% din PIB, cu foarte mult sub media europeană de 42%.

 

România s-a angajat la implementarea rapidă a unui set de reforme profunde

Țara noastră trebuie să-și armonizeze cadrul legislativ și ajungă la nivelul UE, iar toate acestea au implicații majore asupra activității contabililor.

Apariția e-Factura, e-TVA, inițiative foarte utile, au bulversat procesele de lucru ale contabililor din România care, fără digitalizare, nu pot face față volumului de lucru.

Mai mult, contabilii se văd nevoiți să facă față de la 1 ianuarie 2025 unui nou set de activități extrem de laborioase dat de obligația depunerii declarației informative D406 (SAF-T) pentru contribuabilii mici. Reamintim că obligația depunerii declarației informative D406 revine tuturor persoanelor juridice române și unităților fără personalitate juridică din România ale persoanelor juridice străine care au obligația de a-și ține contabilitatea în partidă dublă (SRL & SA; PFA, II, CMI nu sunt obligate sa țină contabilitate în partidă dublă).

 

Schimbările legislative sunt administrate foarte ușor de către echipa noastră

Schimbările legislative sunt administrate foarte ușor de către echipa noastră de peste 100 de contabili pentru că ne pregătim din timp. Am anticipat adopția contabilității online, am creat sisteme și procese pentru contabili și pentru antreprenori astfel încât, indiferent de modificările legislative impuse de autorități, suntem gata la timp.

Echipa Keez oferă antreprenorilor o automatizare extinsă pentru că a integrat elemente de inteligență artificială și roboți care gestionează activitățile repetitive, permițând experților contabili să se concentreze asupra aspectelor cheie ale procesului contabil.

În egală măsură, la Keez, fiind o platformă online, experții contabili pot accesa informații în timp real de oriunde, cu doar un dispozitiv și o conexiune la internet. Acest beneficiu este oferit, în oglindă și antreprenorilor.

Pentru că antreprenorii au la Keez un eco-sistem de suport centrat pe contabil și a cărui experiență este întărită de procese digitale bine puse la punct, ei, clienții, au la dispoziție un contabil personal, disponibil online atunci cand e nevoie.

 

Clienții îi consideră pe contabilii Keez niște parteneri de nădejde

Abordarea modernă a contabilității oferă antreprenorilor clienți Keez avantajul competitiv de care au nevoie, indiferent de mărimea sau domeniul de activitate, iar contabilii Keez sunt considerați niște parteneri de nădejde pentru că:

  • Expertul Contabil Keez comunică eficient cu clienții. Metoda de comunicare recomandată dintre clienții Keez și Experții Contabili dedicați este “mesajul scris”. Cei peste 7.000 de clienți de clienți schimbă peste 40.000 de mesaje în fiecare lună cu contabilii lor. Ei au la dispoziție 4 camere de chat în sistemul “CONNECT”, un chat integrat nativ în aplicația Keez. Aceste camere sunt specializate pe domenii de cunoștințe: Contabilitate, Salarizare, Facturare și Admin. Cu ajutorul „CONNECT” clienții Keez primesc răspunsuri la întrebări, iar Experții Contabili Keez pun la rândul lor întrebări Administratorilor firmelor de care se ocupă. Mai mult, prin intermediul „CONNECT” Keez anunță din timp noutățile legislative, dar și aspecte importante legate de închiderea de lună sau alte elemente de interes. Totuși, în cazuri excepționale, când apare o problemă ce necesită o interacțiune “live” și mesajul scris nu mai este de ajuns, antreprenorii pot cere în „CONNECT” o întâlnire video.
  • Expertul Contabil Keez este cel mai eficient la închiderile de lună. Keez a automatizat foarte multe etape ale procesului contabil, lăsând în grija experților contabili colaboratori doar etapele în care experiența și pregătirea lor profesională sunt cruciale, dar și fără de care procesul contabil nu poate fi închis: verificările finale de balanță și declarații; decizia de depunere a acestora (prin click pe un buton, însă în urma unei analize profesionale la latitudinea expertului contabil). Datorită acestor automatizări, un expert contabil Keez nu este de negăsit în perioada închiderilor de lună, el continuând să ofere consultanță și să răspundă la întrebările antreprenorilor așa cum face pe parcursul întregii luni.
  • Antreprenorii pot alege să lucreze cu Expertul Contabil Keez al cărui stil de comunicare i se potrivește. Atunci când un antreprenor decide să lucreze cu Keez, un expert contabil cu experiență pe domeniul de activitate al clientului este alocat imediat. Se poate întâmpla ca unii antreprenori să prefere un stil de comunicare diferit și în acest caz, printr-un simplu click, un alt contabil va fi alocat, capabil să preia imediat toate detaliile afacerii deoarece ar tot istoricul conversațiilor în sistemul CONNECT precum și toate documentele firmei în aplicație.
  • Expertul Contabil Keez este validat printr-un proces de selecție riguros. Un prim pas pentru un contabil în a face parte din echipa Keez este să fie expert contabil autorizat CECCAR. Este o condiție necesară, dar nu și suficientă. La Keez, Expertul Contabil e selectat din mii de CV-uri după criterii ce țin de experiență și de abilități de relaționare interpersonală.
  • Expertul Contabil Keez are training intens în primele trei luni și training anual cu ocazia conferinței Partenerilor Keez. Procesul de selecție al unui expert contabil se încheie cu participarea într-o serie de un programe de formare și antrenament de lucru cu aplicația Keez și în procesele Keez. Mai mult, în primele trei luni, expertul contabil are un mentor care face shadowing în aplicație cu el. În fiecare an, toți experții contabili participă fizic la un training care are ca scop schimbul de experiență și prezentarea unor noi dezvoltări din aplicație.
  • Expertul Contabil Keez lucrează într-un mediu sigur, cu verificări zilnice de la centru. Ecosistemul aplicație – contabil este dezvoltat astfel încât expertul contabil să nu facă greșeli. La Keez avem seturi de zeci de verificări dezvoltate pe sistemul senzori de parcare – nu ne substituim conducătorului auto, adică expertului contabil, ci îl ajutăm să efectueze corect toate manevrele. La Keez, calitatea actului contabil nu e dependentă de atenția și starea de spirit a contabilului: în orice moment, potențialul de eroare este redus de elemente de AI dezvoltate in-house care se asigură că nicio cerință legală nu este îndeplinită cu întârziere pentru baza de clienți.
  • Expertul Contabil Keez este evaluat în permanență. La Keez, în fiecare lună, toată echipa de contabili este evaluată după hard skills (tehnice) și soft skills (cum comunică cu clienții).

Recomandările noastre

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: