Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Contabilitate ONG online prin intermediul platformei Keez

Share this article

Timp de citire: 3 minute

Cuprins

Contabilitatea ONG—urilor nu exista doar pentru bilantul anual

Cea mai raspandita dificultate in ceea ce priveste contabilitatea ONG-urilor este iluzia ca pot tine contabilitatea anuala, acest lucru insemnand trimiterea actelor catre un contabil o data la sase luni, poate chiar la un an. In realitate, foarte multe ONG-uri nu au un anumit contabil care le apartine, ci exista unul platit la termen, pentru intocmirea bilantului.
Utilizand Keez, telefonul tau mobil iti va fi de mare ajutor, deoarece cu ajutorul lui vei putea verifica in orice clipa documentele contabile de care ai nevoie. Alegand serviciile Keez, te ajuti si devii mai eficient. La Keez vei comunica in permanenta cu expertii nostri contabili prin intermediul aplicatiei, pasandu-le lor toate activitatile de back-office. Activitatea unui ONG este destul de diversa, iar pentru asta Keez te scuteste de drumuri si conversatii infinite cu contabilii cand vrei sa verifici un sold sau profitul pe o anumita luna. Cu Keez ai o situatie clara a activitatii ONG-ului tau.

Contabilitatea ONG-urilor presupune si alte declaratii care trebuie intocmite

O alta dificultate intalnita des este necunoasterea obligatiilor declarative de catre cei care conduc ONG-urile. Bilantul anual nu este singurul document care trebuie intocmit de catre un ONG, ci pe lista se gasesc si declaratia 101 in ceea ce priveste impozitul pe profit, dar si declaratia 392 legata de livrarile de bunuri si prestari de servicii, toate acestea fiind obligatorii indiferent daca desfasoara sau nu o activitate economica. Cele doua declaratii trebuie depuse anterior depunerii bilantului anual. Majoritatea conducatorilor de ONG-uri au luat la cunostinta termenul depunerii bilantului, insa nu si termenele declaratiilor. Nu uitati ca pentru orice declaratie care nu este depusa, exista o amenda care nu este deloc mica.
Prin intermediul serviciilor unice de contabilitate pentru ONG pe care keez.ro ti le pune la dispozitie, acesta iti asigura si timpul si libertatea de a te concentra pe ceea ce iti place sa faci! Serviciile pe care ti le oferim in calitate de parteneri sunt:

  • Inregistratrarea in 24 de ore a actelor trimise;
  • Intocmirea tuturor actelor contabile lunare, trimestriale si anuale necesare;
  • Depunerea declaratiilor fiscale;
  • Consultanta periodica personalizata ori de cate ori ai nevoie.

 

Contabilitatea ONG-ului are sarcina de a sintetiza activitatile si rezultatele fiecarui eveniment in parte

O a treia problema in ceea ce priveste contabilitatea ONG-urilor este tendinta tot mai intalnita de neintocmire a documentelor justificative si de sinteza (referate de activitate pentru fiecare eveniment organizat) ale evenimentelor in care ONG-urile au fost implicate, dar si declaratii precum rezultatele finale ale sumelor cheltuite, cine este persoana sau institutia care a beneficiat de fonduri si in ce mod ONG-ul si-a indeplinit scopul pentru care a fost infiintat.
Platforma Keez iti pune la dispozitie anumite functionalitati:

  • Platforma securizata accesibila de pe mobil si desktop;
  • Ai acces on-line oricand si oriunde la toate documentele financiare ale companiei tale;
  • Raportari atat complexe, cat si simplificate, disponibile in timp real;
  • Transmitere online a documentelor catre contabil – 100% sigur;
  • Facturare rapida;
  • Acces la cele mai uzuale documente si formulare necesare;
  • Raportare de tip BI cu pivoti si comparatii evolutive pe lunile trecute.

 

Alege un serviciu complet si permanent de contabilitate pentru ONG-ul tau

Ce trebuie sa faci cand ai o organizatie la inceput de drum si iti doresti o contabilitate corecta si sanatoasa?
Alege un contabil inca de la infiintare, prin externalizarea serviciilor de contabilitate. Evidenta contabila o data pe an nu este deloc o alegere potrivita. Vei economisi timp, vei scapa de bataile de cap, vei evita nervii de la cozi, te vei putea concentra pe activitatea ta. Keez este primul serviciu de contabilitate digitala din Romania cu 300 de clienti, 23.000 de documente gestionate lunar si 15 experti contabili.

Recomandările noastre

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: